Een bijzondere boekwinkel

El Rincón del Libro is gespecialiseerd in Spaanse en Latijns-Amerikaanse literatuur en aan Spaans gerelateerde boeken. Helaas werken wij sinds kort alleen online maar onze El Rincón bestaat al meer dan 10 jaar en onze geschiedenis begon al veel eerder. Zoek je een boek, wil je informatie of advies ? Met onze lange ervaring en uitgebreid netwerk in de wereld van het Spaanstalige boek, kunnen wij vakkundig advies geven op basis van jouw interesse.

Deysi

Deysi is geboren en getogen in de prachtige Atacama woestijn, in het noorden van Chili en Spaans is dus haar moedertaal. Haar liefde voor boeken begon al vroeg in haar kindertijd en zij werkt met heel veel inzet en plezier met Spaanse boeken, inmiddels meer dan 20 jaar. Naast Ad was Deysi een van de initiatiefnemers en grondleggers van El Rincón del Libro, ruim 10 jaar geleden en de naam hebben wij dan ook aan haar te danken. Zonder haar nette aanpak was de winkel een zooitje geworden, laat staan de etalage. Als zij begint te praten bijvoorbeeld over Pablo Neruda, Violeta Parra of Isabel Allende, dan is zij niet te stoppen. Haar specialiteiten zijn vooral kinderboeken en LatijnsAmerikaanse literatuur.

Ad

Ad is een van de sterkste steunpilaren van El Rincón. Met zijn uitgebreide kennis van de Spaanse literatuur, zijn eigen ervaring als docent in het Spaanstalig onderwijs in Nederland en daardoor zijn vele contacten, zijn meer dan 50 jaar ervaring (jaaa..beste lezers , het is geen typefoutje ,maar werkelijk 50 jaar! ) met het Spaanse boek, was hij onmisbaar bij het opstarten en runnen van onze boekwinkel. In de afgelopen 10 jaar waren de meest voorkomende notities in onze agenda : ”Groetjes voor Ad van ….”. Sinds de corona crisis kon en kan Ad minder tijd besteden in de winkel, maar hij is en zal nog altijd verbonden blijven met El Rincón wat ons betreft. Zijn specialiteiten zijn Spaanse literatuur en Spaanstalig onderwijs.

Gabor

Gabor werd 10 jaar geleden “meegesleurd” met El Rincón del Libro ,maar heeft geen minuut spijt daarvan. Met het instappen van de sneltrein van de “Rincón express” heeft hij zijn plek al snel gevonden en de liefde voor boeken opnieuw ontdekt. Naast zijn werkzaamheden in de filmindustrie, draagt hij bij, met veel enthousiasme , daar waar het nodig is en dat al 10 jaar.

Vakkundig advies over gerelateerde boeken, wij vinden bijna altijd het boek dat je zoekt.

Persoonlijk contact en makkelijk te bereiken via telefoon en e-mail.

De klant staat bij ons centraal, bij elke bestelling, vraag of contact krijg je een gepersonaliseerd antwoord en gaan we samen oplossingen zoeken voor elke situatie.